Selskabslokaler Nordsjælland

Vi råder over flotte lokaler med mulighed for selskaber fra 20-75 kuverter.

Leder du efter selskabslokaler i Nordsjælland? Hos Spisehuset i Værløse Golfklub tilbyder vi en fantastisk ramme til selskaber og arrangementer af enhver art. Uanset om det er en fødselsdag, bryllup, konfirmation, firmaarrangement eller en helt anden begivenhed, er Spisehuset vært for en bred vifte af arrangementer med fokus på god mad, fremragende service.

Spisehuset tilbyde skræddersyede menuer, der passer til enhver smag og budget. Deres dygtige køkkenpersonale er vant til at håndtere alt fra intime middage til store banketter og kan tilpasse menuerne efter særlige kostbehov eller præferencer.

Lokalerne på Spisehuset er også fleksible og kan tilpasses forskellige arrangementer. Der er mulighed for at reservere private selskabslokaler til mere intime sammenkomster eller at benytte større områder til store fester og begivenheder. Uanset hvilken type arrangement det er, stræber personalet altid efter at skabe den perfekte ramme for en uforglemmelig oplevelse.

Med den smukke natur omkring golfklubben og den hyggelige atmosfære i Spisehuset er det et ideelt sted at fejre særlige øjeblikke og skabe minder, der varer hele livet.

Med deres dedikerede personale og fokus på detaljer er Spisehuset i Værløse Golfklub et oplagt valg for enhver begivenhed, der kræver det lille ekstra.

Så uanset om du skal holde en konfirmation, en fødselsdag eller anden form for arrangement, så er vores selskabslokaler i Nordsjælland den perfekte setting. Kontakt os for en uforpligtende snak om din næste fest.

Kontakt os om selskabslokaler i Nordsjælland

Kontakt os for fremvisning af vores selskabslokaler her i Nordsjælland. Vi tager gerne en snak om ønsker til jeres næste arrangement. Ring til os på 42952240, skriv en mail til jjfoodsolution@outlook.com eller udfyld vores kontaktformular herunder. Vi ser frem til at høre fra dig.